Baskan Altay Cihanbeyli Ve Kulu Ilçelerinde Vatandaslarla Bulustu

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Cihanbeyli ve Kulu belediyelerini ziyaret ederek, ilçelerde devam eden yatirimlarla ilgili istisarelerde bulundu.

Baskan Altay Cihanbeyli Ve Kulu Ilçelerinde Vatandaslarla Bulustu
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Cihanbeyli ve Kulu ilçelerini ziyaret etti. Ilk olarak Cihanbeyli Belediyesini ziyaret eden Baskan Altay, Belediye Baskani Mehmet Kale ile bir araya gelerek, ilçeye kazandirilacak yatirimlarla ilgili istisarelerde bulundu. Ardindan Kulu’ya geçen Baskan Altay, Kulu Merkez Camisi’nde cuma namazi sonrasi vatandaslarin cumalarini tebrik etti. Baskan Altay daha sonra Kulu Belediye Baskani Mehmet Ünver ile bir araya geldi.

Konya’nin ilçeleriyle birlikte topyekün gelisimi noktasinda merkezde hayata geçirdikleri hizmetleri ilçelere de kazandirmak için yogun sekilde çalistiklarini ifade eden Baskan Altay, “Bugün Cihanbeyli ve Kulu ilçelerimizi ziyaret ederek belediye baskanlarimizla yatirimlari degerlendirdik, Cuma Bulusmasinda vatandaslarimizla hasbihal ettik. Belediye baskanlarimizla sehrimizde uyum ve ahenk içerisinde hizmet ediyoruz. Katkilarindan dolayi kendilerine tesekkür ediyorum. Konya’yi hep birlikte daha güçlü yarinlara hazirlamak için gece gündüz demeden çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA