Uluslararasi Gaziantep Cup Tenis Turnuvasinda Heyecan Sürüyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Uluslararasi Gaziantep Cup Tenis Turnuvasi, dünyanin dört bir yanindan gelen profesyonel sporcularin mücadeleleriyle devam ediyor.

Uluslararasi Gaziantep Cup Tenis Turnuvasinda Heyecan Sürüyor
Mehmet Simsek Tenis Kompleksi’nde yapilan, bölgenin ve Türkiye’nin en büyük tenis organizasyonlarindan biri olan turnuva, 30 Ekim tarihine kadar Gazi sehirli sporseverleri, tenis maçlariyla bulusturacak. Eleme maçlarinin yapildigi ilk günden bu yana sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi turnuva çerçevesinde 25 ve 26 Ekim’de tek erkek kategorisinde; 16 maç yapilirken çift erkeklerde 8 maç oynandi. 27 Ekim’de çeyrek final için performanslarini sergileyen tenisçiler, 28 Ekim’de çiftlerde 2 yari final ve teklerde 4 çeyrek final maçi oynayacak. 29 Ekim’de çiftlerde final, tek erkeklerde yari final maçlari yapilacak. Turnuvanin son gününde ise saat 11.00’da tek erkekler finali ardindan ödül töreni ile organizasyon son bulacak.

Dünya tenisinde ilk 500’deki sporculari ve Türkiye’den de milli tenisçileri kapsayan turnuvada, Moldova, Romanya, Isviçre, Isveç, Kazakistan, Italya, Fransa, Ukrayna, Avusturya, Polonya, Birlesik Krallik, Ispanya, Avustralya, Özbekistan, Uruguay, Amerika Birlesik Devletleri’nin de aralarinda bulundugu 19 ülkeden 72’ye yakin profesyonel tenisçi bulunuyor.
Kaynak: İHA