Serdar Ünsal'dan Muharrem Verberi Ve Serhat Türkeli'ye Tesekkür Belgesi

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Baskan Yardimcisi ve Igdir Azerbaycan Evi Dernegi baskani Serdar Ünsal, Türkiye Azerbaycan kardesligine destek veren ögretmen Muharrem Verberi ve Serhat Türkeli’ye tesekkür belgesi verdi.

Serdar Ünsal'dan Muharrem Verberi Ve Serhat Türkeli'ye Tesekkür Belgesi
Serdar Ünsal, Azerbaycan bayragi ve tesekkür belgesini verirken yaptigi konusmada ”Ilimizde dernek olarak yaptigimiz her etkinlige katilarak destek veriyorsunuz. Ayrica okulunuzda Kütüphane kolu olarak ögrencilerle bulusmami sagladiginiz, onlara ‘Yüregim Irevanda kaldi’ kitabimi tanitip Ermeni yalanlarini , gerçekleri anlatmama katkinizda, Türkiye Azerbaycan kardesligine katki saglamak için kurulan dernegimize yaptiginiz manevi yardimlardan dolayi sizleri kutlar çalismalarinizda basarilar dilerim" dedi.

Melekli Sehit Piyade Çavus Tunay Safak Çok Programli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Muharrem Verberi ve müdür yardimcisi Serhat Türkeli’de “Azerbaycan’in isgal altindaki topraklarini kurtarmak için baslattigi savasa dernek olarak verdiginiz manevi katkiyi unutmamiz mümkün degildir. Yaptiginiz mitingler, toplantilar ile Azerbaycan’in sesi oldunuz. Türkiye Azerbaycan kardesligine katkiniz büyük, her zaman birlestirici oluyorsunuz. Yillardir çalismalarinizi takip ediyoruz. Dernek olarak güzel isler yapiyorsunuz. Bir egitimci olarak ta katkiniz büyük. Son 9 yildir yaptiginiz “Hocali Faciasi” ile ilgili yarisma ve etkinliklerle gençlerimiz ve halkimiz Ermenilerin gerçek yüzünü ögrenmis oluyor. Ince düsüncenizden dolayi derneginizi kutlar basarilar dileriz. Ermeni meselesi bizim milli meselemizdir. Ve Türk devleti olarak Azerbaycan’in yanindayiz.1920 yilinda bu bölgede yaptiklari mezalimi,1992 yilinda Azerbaycan’da Hocali’ da ki katliami unutmamiz mümkün degildir. Sizin derneginiz Ermenilerin gerçek yüzünü topluma anlatiyor, Azerbaycan Türkiye kardesligine katki sagliyor. Her zaman yaninizdayiz. Yazdiginiz ‘Yüregim Irevan’da kaldi’ ve ‘Soykirim’ kitaplarinda da Ermenilerin gerçek yüzünü anlatiyorsunuz, tebrik ediyoruz” dediler.
Kaynak: İHA