Giresun'da Sahilde Cesedi Bulunan Kisinin Kimligi Tespit Edildi

Giresun’un Bulancak ilçesinde önceki gün deniz kiyisinda cesedi bulunan kisinin kisinin Trabzon nüfusuna kayitli 32 yasindaki Hüseyin Komaralp oldugu belirlendi.

Giresun'da Sahilde Cesedi Bulunan Kisinin Kimligi Tespit Edildi
Giresun’un Bulancak ilçesi Küçüklü köyü sahilinde vatandaslar tarafindan cesedi bulunan kisinin yapilan arastirmalar sonunda Trabzon nüfusuna kayitli Hüseyin Komaralp oldugu belirlendi.

Bulancak ilçesi Küçüklü köyündeki Küçüklü Plaji’nda, sahilde hareketsiz yatan kisiyi fark edenler, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekibinin kontrolünde erkek kisinin hayatini kaybettigi belirlenirken, kimlik tespiti için de çalismalar baslatildi. Yapilan arastirmalarda ölen kisinin Trabzon nüfusuna kayitli Hüseyin Komaralp oldugu belirlendi. Komaralp’in ölümüne iliskin baslatilan sorusturma ise devam ediyor.

Öte yandan Komaralp’in ölümüne iliskin yakinlari ise Hüseyin Komaralp’in ölümünden bir gün önce Istanbul’a gitmek istedigini ancak bileti alinan otobüse binmedigini ögrendiklerini ancak telefon kullanmadigi için kendisine de ulasamadiklarini ileri sürdü.
Kaynak: İHA