Baskan Silpagar Çiftlikköy'deki Muhtarlari Agirladi

Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar’in ev sahipliginde geçtigimiz ‘Muhtarlar Günü’nü kutlamak amaciyla ilçedeki mahalle ve köy muhtarlari ile kahvalti programinda bir araya gelindi.

Baskan Silpagar Çiftlikköy'deki Muhtarlari Agirladi
Saklibahçe Sosyal Tesislerinde gerçeklesen kahvaltiya muhtarlarin yani sira Kaymakam Ömer Bilgin, Ilçe Emniyet Müdürü Sevda Veli, Ilçe Jandarma Komutani Halil Ibrahim Türkmen, Il Genel Meclis üyeleri ve kurum müdürleri katildi.

Etkinlikte konusan Baskan Silpagar, “Halkimizin oylariyla seçilen muhtarlarimiz, devletimizle vatandasimiz arasindaki köprü kurma vazifesini ifa ediyorlar. Bu vesile ile tüm muhtarlarimizin gününü tekrar kutluyor, basarili çalismalarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaymakam Ömer Bilgin ise muhtarlarin önemli bir görevinin önemine deginerek, “Bizzat yasadiklari ve görev yaptiklari köy ve mahallelerin her türlü sorununu ilgili kurumlara iletme ve takip etme görevini gerçeklestiren muhtarlarimiz, vatandaslarimizin hizmetle bulusturulmasi noktasinda bizlerin de birer çalisma arkadasidir. Belediye Baskanimiz Sayin Ali Murat Silpagar’a da nazik daveti ve bizlere göstermis oldugu ilgi ve alakadan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Programda il protokolü ile bir araya gelen muhtarlar talep, görüs ve önerilerini de dile getirme firsati buldu. Etkinlik, günün anisina hatira fotografi çekimi ile son buldu.
Kaynak: İHA