Arnavutköy'de Lüks Araçli Tavuk Hirsizlari Kamerada

Arnavutköy’de gece saatlerinde evlerinin yanindaki bahçede hayvancilik yapan ailenin kümesine giren hirsizlar, 12 tavugu çaldi. Çaldiklari hayvanlari lüks araca yükleyen hirsizlar güvenlik kameralari tarafindan görüntülendi.

Arnavutköy'de Lüks Araçli Tavuk Hirsizlari Kamerada
Olay, dün gece saatlerinde Tasoluk Mahallesi Kanyon Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Yasadiklari apartmanin yan tarafindaki bahçede kümeste hayvancilik yaparak geçimi saglayan Müjdat Çoban ve ailesi hirsizlik soku yasadi. Gece saatlerinde lüks bir araç ile kümesin oldugu bahçeye gelen 3 hirsiz, bahçeye girerek 12 tavugu çaldi. Ardindan tavuklari lüks araca koyan hirsizlar kaçarak kayiplara karisti. Hirsizlik ani güvenlik kamerasi tarafindan anbean görüntülendi. Görüntülerde hirsizlarin tavuklari alarak araca yükledikleri görülüyor. Polis ekipleri hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti.

“Emek hirsizlarina sesleniyorum, bu helal diye nasil yiyeceksiniz”

Yasanan hirsizlik ile ilgili konusan hayvanci Müjdat Çoban, “Ben gece vardiyasinda çalisiyordum. Kardesim esimi arayarak tavuklarin çalindigini söylemis. Güvenlik kamerasina bakinca kapilari kirarak içeriye girdikleri ve 12 adet tavugumu çaldiklari görülüyor. Gelenler 4 kisi lüks bir araçla gelip biri araçta bekliyor. Diger 3 kisi hirsizlik yapiyor. Öbür tarafa geçememisler yoksa daha çalmaya devam edeceklermis. Burada biz üretim yapiyoruz hayvancilikla ugrasiyoruz. Emek hirsizlarina seslenmek istiyorum bu helal diye nasil yiyecekler” dedi.

Kaynak: İHA