Antalya'da Saglik Yatirimlari Hiz Kesmiyor

Bölgenin en büyük saglik tesisi olan Antalya Sehir Hastanesi’nde sona yaklasilirken, yeni saglik yatirimi müjdelerini AK Parti Il Baskani Av. Ibrahim Ethem Tas verdi. Konyaalti ilçesine 150 yatakli Devlet Hastanesi ile 50 ünitelik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi, Serik ilçesine Aile Sagligi Merkezi, Saglikli Hayat Merkezi, 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu ve Ilçe Saglik Müdürlügü yapilacak

Antalya'da Saglik Yatirimlari Hiz Kesmiyor


Konyaalti hastaneye kavusuyor

Konyaalti ilçesindeki hastane sorunu çözüme kavustu. Ilçeye Saglik Bakanligi tarafindan 150 yatakli, modern ve ihtiyaci karsilayacak devlet hastanesi yapimina baslanacak. 23 Kasim 2022 tarihinde ihalede edilecek hastanesi 500 gün içerisinde tamamlanacak. Bunun yani sira ilçeye bir baska ihtiyaç olan 50 ünitelik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi de yapilacak.

Serik’e dört saglik yatirimi

Serik ilçesinde ihtiyaçlari karsilayacak 4 adet yeni saglik yatirimina baslanacak. Bu yatirimlar; 4 hekimli Aile Sagligi Merkezi, Saglikli Hayat Merkezi, 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu ve Ilçe Saglik Müdürlügü olacak. Bu yatirimlarin da ihalesi 23 Kasim 2022 tarihinde yapilacak olup 450 gün içerisinde tamamlanacak.

“Antalya saglik sehri oldu”

Saglik yatirimlari müjdelerini açiklayan AK Parti Il Baskani Av. Ibrahim Ethem Tas, Antalyanin AK Parti iktidari döneminde önemli bir saglik sehri oldugunun altini çizdi. Baskan Tas, “Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde ülkemizde saglik alaninda yasanan devrime hepimiz sahit olduk. AK Parti iktidarindan önce saglik sistemi ve hastanelerin hali ortadayken AK Parti iktidariyla birlikte vatandaslarimiz saglik alaninda aldigi hizmetler ortada. Tüm dünyayi etkisi altina alan pandemi döneminde süper güç sayilan devletlerin düstügü durum ortadayken devletimizin bu pandemiyi nasil geçirdigini vatandaslarimiza verilen saglik hizmetinde hiçbir aksakligin yasanmadigini gördük. Bu durum yapilan saglik yatirimlarinin dogrulugunu tekrardan bizlere gösterdi” dedi.

Kaynak: İHA