Anadolu Üniversitesi'nde Ögrenci Kulüpleri Senligi Coskusu

Anadolu Üniversitesi Ögrenci Kulüpleri Koordinatörlügü tarafindan düzenlenen Ögrenci Kulüpleri Tanitim Senligi’nde 51 ögrenci kulübünün yani sira TÖMER, Uluslararasi Iliskiler Birimi, Halkbilim Arastirmalari Merkezi, Sürekli Egitim Merkezi, Mediko Sosyal Merkezi, Kariyer Merkezi ve Tazelenme Üniversitesi açtiklari stantlarla faaliyetlerini ögrencilere tanittilar.

Anadolu Üniversitesi'nde Ögrenci Kulüpleri Senligi Coskusu
Müzik Kulübü akustik müzik dinletisi, Geleneksel Türk Okçulugu Gösterisi, Sirk Sanatlari Kulübü gösterisi ve Karaoke partisi gibi etkinlikler de senlikte yer aldi. Ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi senlikte gün boyunca asure, tulumba tatlisi, çay-kahve ikrami da yapilirken bilim, kültür-sanat, spor vb. pek çok alanda faaliyet gösteren kulüpler çok sayida renkli etkinlige de imza atti.

Rektör Prof. Dr. Erdal: “Ögrencilerimiz kampüse olan özlemini bu etkinliklerle gideriyor”

Gün boyu devam eden senlikte Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile birlikte Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Süleyman Sözen, Prof. Dr. Betül Demirci, Prof. Dr. Fatih Temizel, Prof. Dr. Ali Resul Usul, Açikögretim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ibrahim Kaya, Iletisim Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Bülend Aydin Ertekin ve Ögrenci Kulüplerinden Sorumlu Rektör Danismani Prof. Dr. Ethem Esen kulüp stantlarini ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi. Kulüplerin yeni dönem faaliyetleri ile ilgili bilgi alan ve ögrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Erdal, düzenlenen bu gibi etkinliklerle kampüsün bir senlik havasina büründügünü belirterek “Ögrencilerimizin okulu özlediklerini görüyoruz. Dolayisiyla biz de bu özlemlerini giderebilmek adina güzel bir senlik planladik. Ögrencilerimizde de büyük bir heyecan görüyorum. Bilim, kültür, sanat ve sporla dolu güzel ve canli bir dönem geçirecegimize inaniyorum. Bu tür etkinlikler önümüzdeki zamanlarda da artarak devam edecek.” dedi.

Kaynak: İHA