Pozanti Belediye Meclisi Greyder Için Olaganüstü Toplandi
Adana’nin Pozanti Belediye Baskani Mustafa Çay’in daveti üzerine greyder alma yetkisi için belediye meclisi olaganüstü toplandi.

Pozanti Belediyesi bünyesinde bulunan eski model ve miadini doldurmus bir adet greyder, son zamanlarda sik sik bozulmasi, parçalarinin bulunamamasi, bulunsa da pahali olmasi sebebiyle yeni bir greyder alimi için belediye meclisi oy birligiyle karara vardi.
Olaganüstü toplanan meclis üyeleri, konuyla ilgili Belediye Baskani Mustafa Çay’dan bilgi aldi. Alinacak olan sifir greyder, sanayi bakanligindan yetki belgesi alinarak KDV’den muaf tutulacak sekilde 3 milyon 879 bin 661 liraya 60 ay vade ile alinacak.
Olaganüstü toplanma sebebi ve greyder alimi için neden acele ettiklerini açiklayan Belediye Baskani Mustafa Çay, “Degerli meclis üyelerim biliyorsunuz ki elimizdeki greyder o kadar kötü durumda ki zar zor is yapiyoruz. Geçtigimiz günlerde Iller Bankasina borçlanma ile ilgili yazi yazdik ve yilbasina kadar para olmadigindan kredi kullaniminin olmayacagini açiklamalari üzerine Iller Bankasinin denetim komisyonunda yer alan Ak Parti Adana Milletvekilimiz Sayin Tamer Dagli Beyefendiye durumu izah ettigimde finans isleri genel müdür yardimcisindan randevu alarak görüsme sagladik. Derdimizi anlattigimizda ise anlayisla karsilayarak acilen meclis karari alip gerekli yazismalari yapmamiz istendi. Biz de meclisimizi bu nedenle topladik. Ayrica ihale asamasi, teslim edilmesi derken biraz süre geçecek bu süre içerisinde de is makinesinin fiyatina %20 zam gelecek. Biz de zamli fiyattan almamak için acele ediyoruz. Biz hiçbir seye karismayacagiz. Alacagimiz is makinesi Devlet Malzeme Ofisi üzerinden ihale edilerek yapilacak ve bize teslim edilecek” dedi.
