Kilavuzlar'da Haneler Ve Tarim Arazileri Zarar Görmeyecek
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Demirci ilçesine bagli Kilavuzlar Mahallesinde yaklasik 4 kilometrelik dere temizligi gerçeklestirdi.

Çalismada; dere yataginda birikme yapan zararli maddeler üst tabakadan uzaklastirildi. Çökme sonucu meydana gelen tortular temizlenerek su akisinin saglikli olmasi saglandi.
Daha önceleri bu bölgede yagisli havalarda dere yataginda birikme yapan maddeler nedeniyle tasmalar meydana geliyordu. Bölgede yasayan vatandaslarimiz zor durumda kaliyordu. Tarim arazileri de zarar gördü. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan yaklasik 4 kilometrelik temizlik çalismasi yapildi. Olusabilecek taskinlara karsi önlem alinmis oldu. Artik sorun yasamayacagiz. Insanimiz da tarim arazilerimiz de zarar görmeyecek. Emek veren herkese tesekkür ediyorum. Bu hizmetin önemli oldugunu düsünüyorum. Cengiz Baskana selamlarimi gönderiyorum” dedi.
