IBB Baskani Ekrem Imamoglu, Binali Yildirim'i Ve Yarali Madencileri Ziyaret Etti

IBB Baskani Ekrem Imamoglu, Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden maden isçilerini, yakinlarini ve geçirdigi kaza sonucunda hastaneye getirilen AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim’i ziyaret etti.

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, Bartin’daki maden kazasinda yaralanan maden isçileri ile Azerbaycan’daki trafik kazasinda yaralanan AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim ve Milletvekili Samil Ayrim’i hastanede ziyaret etti.

“Devletimizin her kurumunun oldugu gibi bize düsen bir seyde biz de buradayiz”

Ekrem Imamoglu, yarali yakinlariyla da bir süre görüstü. Daha sonra bir açiklama yapan Imamoglu, “Çok siki bir tibbi takip yapiliyor burada. Aileler de çok güzel bir ortamda agirlaniyor. Kayiplarimiz bizi derinden üzdü, hepimizin basi sag olsun” dedi.

Yaralilarin bir an önce tedavilerinin tamamlanmasini temenni eden Imamoglu, “Evlatlariniz evlatlarimiz, kardesleriniz kardeslerimizdir. El birligiyle yaralari saracagiz. Tekrar hepimize geçmis olsun ve hepimizin basi sag olsun. Bizler de takipteyiz, tüm bilgileri aldik. Bize de düsen bir sey oldugunda buradayiz; devletimizin her kurumunun, her biriminin oldugu gibi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA