Siyasilerden Halit Kivanç Için Taziye Mesaji

Radyo ve televizyon tarihinin sembol isimlerinden Halit Kivanç’in vefati sonrasinda Saglik Bakani Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Iletisim Baskani Fahrettin Altun ve AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesaplarindan taziye mesaji yayinladi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca paylasimini “Heyecanlarimizin sesi, radyo ve televizyonda duayen sunucu Halit Kivanç aramizdan ayrildi. Pek çok dünya kupasinin finalini televizyon ve radyodan sunan, mesleginde ilklerin ismi Halit Kivanç’a Allah’tan rahmet; yakinlarina, televizyon ve spor camiasina bassagligi diliyorum” seklinde yaparken, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy yaptigi paylasimda, “Televizyon ve radyo tarihimizin duayeni, usta gazeteci Halit Kivanç’in vefatini büyük bir üzüntüyle ögrenmis bulunuyorum. Kendisini hep güler yüzüyle hatirlayacagiz. Allah rahmet eylesin. Mekâni cennet olsun” ifadelerini kullandi.

Iletisim Baskani Fahrettin Altun ise yaptigi paylasimda, “Radyo ve televizyon tarihimizin en önemli, en sembol isimlerinden biri olan Sayin Halit Kivanç’in vefatini derin bir üzüntüyle ögrendim. Sayin Kivanç’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm medya camiamiza bassagligi diliyorum” ifadelerini kullanirken, AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ise, “Radyo ve televizyon tarihimizin büyük ismi Halit Kivanç’i kaybettik. Nezaketi, güleryüzü ve bilgisiyle yaptigi ise deger katan bir isimdi. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA