Bursa'nin Yeni Cazibe Merkezi

Bursali insaat firmasi tarafindan yapilan içerisinde konut ve sosyal donati alanlari ile AVM’nin bulundugu proje sehrin cazibe merkezlerinden biri olmaya aday.

Bursa'nin Yeni Cazibe Merkezi
Konut, ofis, otel, sanat ve kültür merkezi, müze, oyun parki, termal saglik, estetik ve spor merkezi gibi birçok yapiyi bünyesinde barindiran proje, Alisveris Merkezi ile de oldukça iddiali geliyor. AVM bölümünün kiralama ve yönetimini profösyonellere emanet eden projede yerli ve yabanci pek çok güçlü marka yakin bir zamanda Bursalilarla bulusacak.

Atis Sirketler Grubu tarafindan Bursa’da hayata geçirilen DownTown projesi konsepti, loft daireleri, kültür - sanat alanlari ve Alisveris Merkezi ile farkini ortaya koymaya hazirlaniyor. Perakende sektörünün heyecanla bekledigi

Alisveris Merkezi (AVM) bölümünün kiralama ve yönetimini, Türkiye’nin önde gelen gruplarindan biri yapacak. Basin toplantisiyla duyurulan is birligi sayesinde pek çok sürpriz marka Bursa’ya gelecek. Toplam kiralanabilir 72 bin metrekarelik alana sahip olan AVM bölümünde simdiye dek 3 bin 315 metrekarelik alanin sözlesmesi imzalanirken; ulusal ve uluslararasi pek çok marka ile de ön sözlesmeler yapilmis durumda. Toplantida gerçeklesen imza törenine Atis Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hüsamettin Atis, sirketin CEO’su Ahmet Atis, Fiba CP CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, Pars Toprak A.S. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Erdönmez ile Halil Ibrahim Erdönmez katildi.



Bursa’nin en büyügü olacak

Konsept projede pek çok önemli markalar magazalariyla yer alacak. Basin toplantisinda bu is birliginden duyduklari mutlulugu dile getiren CEO Ahmet Atis, "Yaptigimiz bu is birliginde, AVM yönetimi alanini en iyisine biraktigimiz için içimiz rahat. Ayrica yaptigimiz isbirligi bununla da kalmayacak, gerek finansal piyasalarda gerekse de üniversite ayaginda yapacagimiz girisimlerle çalisma sistemlerimizi taçlandiracagiz. Biz Proje içindeki her yapilanmada lüksü ve çizgi üstü deneyimleri ziyaretçi ve müsterilerimize sunma amaci ile yola çiktik. Bursa’ya getirecegimiz yeni markalar ve sunacagimiz yeni nesil alisveris deneyimleriyle, sehrin en cazibeli AVM’sini kurma stratejisi çerçevesinde aksiyon aliyoruz. 18 Mart 2023’te açmayi planliyoruz. Su anda bununla ilgili planlamalarda yüzde 50 doluluga da ulasmis bulunuyoruz. Biz standart bir AVM degil, ziyaretçilerin haftanin üç dört günü gelip vakit geçirecegi bir yasam merkezi kurma amacindayiz ” seklinde konustu.

Kaynak: İHA