Çiftlikköy Belediyesi'nden Ögrencilere Ankara Gezisi

Çiftlikköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusunun 99’uncu yil dönümü dolayisiyla ögrenciler ve velilerinin katildigi Ankara gezisi gerçeklestirdi.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Ögrencilere Ankara Gezisi
Çiftlikköy Gazi Abdurrahman, Sultaniye Sehit Baçerettin Özgür, Kiliç, Ruhsar Aksoy, 75. Yil Namik Kemal ve GSD Egitim Vakfi Ilkokulu 4. sinif ögrencileri ile velilerinden olusan 136 kisilik kafile, Çiftlikköy Belediyesi önünden 3 otobüsle yola çikti.

Ücretsiz gerçeklestirilen geziye katilan minik ögrenciler ve velileri, kendilerine dagitilan Türk bayraklariyla birlikte Anitkabir, 1. ve 2. Meclis, Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetler Müzesi’ni ziyaret ederek cumhuriyet tarihinin sembol yapilarini yerinde görme imkani buldu. Rehberler esliginde yapilan gezide ögrencilere ziyaret ettikleri yerler hakkinda detayli bilgiler verildi.

Kafile ayni günün aksam saatlerinde Çiftlikköy’e dönüs yapti.

Ankara turuna katilanlar Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar ve ekibine gerçeklestirilen projelerin yani sira kültürel ve sosyal etkinliklere verdigi önem için tesekkürlerini iletti. Baskan Silpagar, “29 Ekim Cumhuriyet Bayrami haftasinda ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusunun 99’uncu yil dönümünde hem minik ögrencilerimiz hem de velileri için anlamli bir gezi oldu” diye konustu.

Kaynak: İHA