Bursa'da Kültür Sanat Sezonu Maher Zain'le Açildi

Bursa Büyüksehir Belediyesi 2022-2023 kültür sanat sezonunu Merinos Park’ta düzenlenen Maher Zain Konseri ile açti.

Bursa'da Kültür Sanat Sezonu Maher Zain'le Açildi
Düzenledigi birbirinden farkli etkinliklerle kentin kültür sanat hayatina renk katan Bursa Büyüksehir Belediyesi, 2022 - 2023 kültür sanat sezonunun açilisini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yazdigi ’Hasat Vakti’ sarkisiyla bilinen Maher Zain konseri ile açti. Merinos Park’ta gerçeklestirilen konser yogun ilgi gördü. Saatler öncesinden meydani doldurmaya baslayan sanatçinin sevenleri konseri coskuyla takip etti.

"Thank You Allah", "Forgive Me", "Ya Nabi Salam Alayka" ve "Masaallah" adli eserleri ile taninan Lübnan asilli Isveçli sarkici Maher Zain’e hat yazili bir tablo hediye eden Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, kültür sanat sezonunun bu yil da birbirinden farkli etkinlikle dolu dolu geçecegini söyledi.

Farkli medeniyetlere ev sahipligi yapan Bursa’nin yillar içinde olusmus kültürel birikimini yasatip, daha ileriye götürmek istediklerini kaydeden Baskan Aktas, “Kültür sanat konusunu çok önemsiyoruz. Bu aksam Maher Zain’le beraber kültür sanat sezonumuzun startini veriyoruz. Bu yil içinde sinema, tiyatro, atölye çalismalari, konserler, konferanslar ve panellerle toplumun tüm kesimlerine hitap eden etkinliklerimiz olacak. Etkinliklerimize tüm vatandaslarimizi bekliyorum” dedi.

Ünlü sanatçi Maher Zain, begenilen eserlerini Bursalilar için seslendirirken, soguk havaya ragmen sanatçinin hayranlari sarkilara eslik ederek keyifli bir gece yasadi.
Kaynak: İHA