Tas Ve Tekme Ile Cami Kirip Dükkani Soydular

Avcilar’da, kimligi belirsiz kapüsonlu üç kisi camini tasla kirarak girdikleri dükkandan piyasa degerleri yaklasik 30 bin TL olan 8 telefonu 1 dakikada çalip kaçtilar. Hirsizlarin cami kirma ve telefonu çalma anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Tas Ve Tekme Ile Cami Kirip Dükkani Soydular


Olay, 13 Ekim Persembe günü Avcilar Tahtakale Mahallesindeki bir telefon dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz üç kisi araçla gelerek sokakta kesif yapmaya basladi.

Yaklasik yarim saat sonra gelen süpheliler, kaldirimdaki taslarlar ve tekmelerle kapiyi kirmaya basladi.

Kisa sürede kapiyi kiran hirsizlar piyasa degeri yaklasik 30 bin TL olan tezgahtaki 8 telefonu 1 dakikada çalip kayiplara karisti. Sabah is yerini açan çalisan Yusuf Gediktas, kapinin kirik oldugunu görünce güvenlik kamerasi kayitlarina bakti. Telefonlarin çalindigini fark eden Gediktas, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptiklari parmak izi ve güvenlik kamerasi incelemesinin ardindan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Hirsizlarin yaklasik 30 bin TL zarar verdigini anlatan çalisan Yusuf Gediktas, “Gece saat 04.10 gibi bir araç yaklasiyor, önce kesif yapiyorlar. Yaklasik yarim saat sonra geliyorlar, 2 kisi cami kiriyor. Sonra bir kisi içeri giriyor, pesinden diger ikisi de giriyor. 3 kisi 7-8 telefonu alip kaçiyorlar. Yaklasik 30 bin TL zarar var. Gelmeleri ve kesif yapmalari 30 dakika ama çalmalari 1 dakika sürüyor. Sikayetçi olduk” diye anlatti.
Kaynak: İHA