Seramik Çalistayi Tamamlandi
Ondokuz Mayis Üniversitesi(OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü, uluslararasi düzeyde basarilar elde etmis Türk seramik sanatçilarini agirlayarak sanatseverlerle bulusturdu.

Çalistay sürecinde sanatçilar; Sevim Çizer “Lüster Sunumu ve Rezinat Lüsteri”, T. Emre Feyzoglu “Siriçi Lüster ve Macun Lüsteri”, Elif Aydogdu Agatekin “Çagdas Seramik Sanatinda Ileri Dönüsüm Egilimi”, Ismet YükseL “Fotokopi Baski Teknigi”, Leyla Kubat “Astar Akitma Dekoru”, Oya Asan Yüksel “Querda Secca” ve Emre Can “Üç Boyutlu Yazicilarin Seramik Üretiminde Kullanimi” isimli workshoplar ve sunumlarla izleyicilerin takdirini kazandi.
Çalistay sürecinin konu alindigi kisa film gösterimi ve katilimci sanatçilarin eserlerinden olusan “Seramik Sergisi” Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle bulusturuldu.
