Mehmetçik Mahallesine 8 Bin 500 Metrekarelik Park Kazandiriliyor

Karaköprü Belediyesi ilçenin yeni gelisen mahallelerinden Mehmetçik Mahallesine 8 bin 500 metrekarelik yeni bir park kazandiriyor

Mehmetçik Mahallesine 8 Bin 500 Metrekarelik Park Kazandiriliyor
Degisen ve hizla büyüyen Karaköprü’de vatandaslarin daha modern yasam alanlarina ve yesil alanlara kavusmalari adina yeni parklar kazandiran Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, ilçenin yeni gelisen mahallelerinden olan Mehmetçik Mahallesine 8 bin 500 metrekarelik yeni bir park kazandiriyor.

Mehmetçik’te yasayan vatandaslarin yesil alan ve yasam alani ihtiyacinin önemli bir kismini karsilayacak olan parkin içerisinde çocuk oyun gruplari, yürüyüs yolu, fitness gruplari, oyun sahalari ile kamelyalar bulunacak.

Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, yemyesil bir Karaköprü’nün yaninda modern yasam alanlari olusturmaya çalistiklarini ifade ederken, Mehmetçik Mahallesini de kalkindirmak için daha fazla hizmet götüreceklerini söyleyerek, “Sanliurfa’nin en fazla yesil alana sahip olan ilçesi olarak park anlaminda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yesil alan ihtiyaci olan tüm mahallelerimize yeni parklar kazandiriyor. Mehmetçik Mahallemiz her geçen gün yeni konutlarla gelisen ve yeni ihtiyaçlar hasil olan bir bölgedir. Buradaki yesil alan ihtiyacini karsilamak, insanlarin rahatlikla oturup zaman geçirebilecekleri ve çocuklarin güvenli bir sekilde oyun oynayacaklari bir park yapmak istedik. Yapimina baslayip önemli bir kismini tamamladigimiz 8 bin 500 metrekarelik parkimizi en kisa sürede bitirip mahallemizin hizmetine sunmayi hedefliyoruz. Parkimiz simdiden ilçemize ve mahallemize hayirli olsun” diye konustu.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan 2022 yilinda 10 aylik sürede ilçeye 11 yeni park kazandirilirken, yilsonuna kadar 3 park daha kazandirilmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA