Matematik Ve Bilim Parki Ögrencileri Agirlamaya Devam Ediyor

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in, çocuklarin matematik ve bilimle iç içe yetismesini saglamak amaciyla Efeler’e kazandirdigi Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parki ögrencileri agirlamaya devam ediyor.

Matematik Ve Bilim Parki Ögrencileri Agirlamaya Devam Ediyor


Efeler Belediyesi’nin Kemer Mahallesi’nde hizmete açtigi ve Aydin’da bir ilk olan Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parki, Türkiye’nin birçok ilinden ziyaretçiler agirlamaya devam ediyor. Son olarak Erasmus+ programi ile Türkiye’ye gelen yabanci ögrencileri misafir eden parkin konuklari bu kez Efeler ilçesinde bulunan özel bir okul oldu. Matematik ve Bilim Parki’ni gezen ögrenciler, parkta hatira fotograflari çekilmeyi de ihmal etmediler.

Tesisin çok eglenceli ve ögretici oldugunu vurgulayan ögrenciler, “Çocuklarin matematigi ve bilimi sevmesi açisindan çok önemli bir tesis oldugunu düsünüyoruz. Küçükken birçogumuzun korkulu rüyasi matematikti. Böyle bir tesisi gezme firsatini ilk defa buluyoruz. Burayi gelip görmek bizleri çok mutlu etti, içeride çok eglendik. Matematik adina böyle bir projeyi hayata geçirdigi için belediye baskanimiza ve bizleri burada güler yüzle karsilayan tüm çalisanlara tesekkür ediyoruz” diye konustular.
Kaynak: İHA