Kahramankazan'da Muhtarlar Onuruna Yemek

Kahramankazan Belediyesi, Muhtarlar Günü dolayisiyla ilçedeki muhtarlar onuruna yemek verdi.

Kahramankazan'da Muhtarlar Onuruna Yemek
Kahramankazan Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Milli Egemenlik Parki’nda gerçeklestirilen törene ilçe protokolü ve muhtarlar ile vatandaslar katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan program Atatürk Aniti’na çelenk konulmasiyla devam etti. Daha sonra program Muhtarlar onuruna, Güvençli Ibrahim Çavus Mahalle Kültür Evi’nde verilen yemekle devam etti.

Baskan Yardimcisi Erçelik, muhtarlarla fikir alisverisinde bulundu

Muhtarlar ve Belediye Baskan Yardimcilari yemekte sohbet ederken, mahallelerde yaptiklari çalismalar ve yapilacak projeler hakkinda da fikir alisverisinde bulundu. Muhtarlarin sorun ve önerilerini dinleyen Kahramankazan Belediye Baskan Yardimcisi Yusuf Erçelik, Kahramankazan Belediyesi olarak vatandasa birlikte hizmet ettikleri muhtarlarin her zaman yaninda olduklarini söyledi.

Yerel yönetimlerin temel tasi ve ilk basamagi olan muhtarlarin her zaman yanlarinda olduklarini ifade ederek, millete hizmet yolunda tüm muhtarlara basarilar diledi. Erçelik, FETÖ darbe girisiminin komuta merkezi olan Akinci Üssü’nden kalkarak sivil halki, TBMM’yi ve devlet kurumlarini bombalayan savas uçaklarini engellemeye çalisirken sehit olan Kahramankazan Ahi Köyü Muhtari Ali Anar ve ebediyete irtihal eden muhtarlara rahmet dileyerek, tüm muhtarlarin günlerini kutladi.
Kaynak: İHA