Güvenlik Görevlisi, Kahvehaneye Düzenlenen Silahli Saldirida Hayatini Kaybetti

Gaziantep’te, kimligi belirsiz zanli ya da zanlilarin husumetlilerine yönelik bir kahvehaneye düzenlendigi silahli saldirida, olayla ilgisi olmayan Güvenlik Görevlisi Osman Polat hayatini kaybetti.

Güvenlik Görevlisi, Kahvehaneye Düzenlenen Silahli Saldirida Hayatini Kaybetti
Olay, 17 Ekim 2022 günü gece geç saatlerde Sahinbey ilçesi Firat Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, mahallede bulunan bir kahvehanenin önüne gelen kimligi belirsiz sahis ya da sahislar, husumetlilerine ates etti. Bu sirada olayla ilgisi olmayan ve mermilerin hedefi olan bir kisi hafif yaralanirken, Sahinbey Belediyesi Yesilvadi Millet Bahçesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalistigi ögrenilen Osman Polat (37) ise agir yaralandi.

Hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi

Agir yaralanan Osman Polat, olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesine kaldirildi. Talihsiz adam, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen gece saatlerinde hayatini kaybetti. Hayatini kaybeden Osman Polat’in cansiz bedeni, Gaziantep Adli Tip Kurumunda yapilan islemlerin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.

Öte yandan, Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kahvehaneye silahli saldirida bulunarak Osman Polat’in ölümüne neden olan zanli ya da zanlilari bulmak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA