Edremit Belediyesi'nin 2023 Bütçesi 1 Milyar 100 Milyon

Balikesir’in Edremit Belediye Meclisi, yapilan ekim ayi olagan toplantisinin ikinci oturumunda 2023 mali yili bütçesi 1 milyar 101 milyon lira olarak belirlendi.

Edremit Belediyesi'nin 2023 Bütçesi 1 Milyar 100 Milyon
Edremit Belediye Meclisi’nin Baskan Selman Hasan Arslan baskanliginda yapilan Ekim ayi olagan toplantisinin ikinci oturumunda 2023 yili mali bütçesi görüsülerek kabul edildi.

Bütçe gündemiyle toplanan ikinci oturumda, bütçe görüsmelerinde Edremit Belediyesi’nin müdürlüklerinin gelir-gider bütçeleri ayri ayri okunarak meclis tarafindan görüsüldü. Açik oylama ile yapilan müdürlüklerin bütçeleri oy çoklugu ile kabul edildi. CHP ve IYI Parti Grubu tüm müdürlüklerin bütçesine kabul oyu verirken AKP ve MHP Grubu ret oyu verdi. Yapilan görüsmelerin sonunda Edremit Belediyesi’nin 2023 yili gelir-gider bütçesi 1 milyar 101 milyon 680 bin 394 lira 52 kurus olarak kabul edildi.

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, yeni bütçenin hayirli olmasini dileyerek “Edremit’imize hizmete devam edecegiz. Yatirimlara daha çok agirlik verecegiz. Yeni projeleri hayata geçirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA