Bilecik'in Kültür Ve Turizm Faaliyetleri Degerlendirildi

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya baskanliginda Il Tanitim ve Gelistirme Kurulu Toplantisi gerçeklestirildi.

Bilecik'in Kültür Ve Turizm Faaliyetleri Degerlendirildi
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya baskanliginda gerçeklesen toplantiya, Marmara Bölge Koordinatörü Sena Gözgü, Turizm Destinasyon Müdür Yardimcisi Serkan Yilmazer, Bilecik Il Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ve Bilecik il tanitim ve gelistirme yönetim kurulunun katilimiyla gerçeklestirildi.

Türkiye Turizm, Tanitim ve Kalkindirma Ajansi yetkililerinin sunum yaptigi toplantida, Bilecik ilinin 3 aylik yapilan ve 3 ay içerisinde yapilacak olan kültür, turizm faaliyetleri degerlendirildi. Bilecik’te ve Türkiye’de yürütülmekte olan turizm stratejileri masaya yatirilirken, Bilecik’in destinasyon planlamasi, dijital tanitim ve medya kurumsal yapisinin olusturulmasi, ulusal ve uluslar arasi platformlarda sehrin aktif tanitiminin gerçeklestirilmesi, turizm alanlarin gelistirilmesi ve projelendirilmesi yönünde önemli gelismeler gündeme getirildi.

Bilecik’te yürütülen turizm yatirimlari hakkinda bilgilendirme yapilan toplantida, alinan kararlarin hayirli olmasi temennisinde bulunarak toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA