Artvin'de Tasan Dere Bazi Köy Yollarini Ulasima Kapatti

Artvin’in Arhavi ilçesinde siddetli yagis nedeniyle bazi bölgeler tedbir amaçli araç trafigine kapatildi. Hopa ilçesinde ise tasan dere korku ve panige neden oldu, kapanan köy yolu ekipler tarafindan yeniden ulasima açildi.

Artvin'de Tasan Dere Bazi Köy Yollarini Ulasima Kapatti


Artvin’de aksam saatlerin etkili olan siddetli yagis, Arhavi ve Hopa ilçelerinde hayati olumsuz etkiledi. Arhavi ilçesine bagli Musazade Mahallesi’nde bulunan Atatürk Bulvari’nda Kavak yolunun bir bölümünü ekipler tedbir amaçli ulasima kapatti. Kaymakam Burak Çimsir, Il AFAD Müdürü Kemal Senlioglu ve Ilçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, Kapisre Deresi civarinda incelme yapti. Herhangiyi olumsuz olayin yasanmazken ekipler çalismalarina devam etti.

Hopa’da tasan dere 3 köyü ulasima kapatti

Siddetli yagisin etkisini gösterdigi Hopa’da ise tasan dere korku ve panige neden oldu. Çimenli köyünde bulunan derenin tasmasi nedeniyle köy yolu ulasima kapandi. Il Özel Idaresi ekiplerinin müdahalesiyle köy yolu yeniden ulasima açildi. Öte yandan küçük çapli su taskinlari nedeniyle Yoldere, Subasi köylerinde kisa süreli ulasima kapanirken ekipleri müdahalesiyle iki köy yolu da yeniden ulasima açildi.
Kaynak: İHA