Baskan Sari Açikladi, Amasya Belediyesi Bu Kis Da Üniversitelilerin Dogalgaz Ve Su Faturalarini Karsilayacak

Amasya Belediyesi, bu kis da kentte ögrenim gören üniversitelilerin dogalgaz ve su faturalarini karsilayacak.

Baskan Sari Açikladi, Amasya Belediyesi Bu Kis Da Üniversitelilerin Dogalgaz Ve Su Faturalarini Karsilayacak
Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, ögrenci evlerinde kalan üniversite ögrencilerinin dogalgaz ve su faturasini karsiladiklari uygulamayi bu kis döneminde de sürdüreceklerini açikladi.

Amasya Belediyesi tarafindan Yavuz Selim Meydani’nda düzenlenen Zara konserinde kendilerinden basari istedikleri üniversite ögrencilerine seslenen MHP’li Belediye Baskani Sari, “Su paranizi biz veriyoruz. Dogalgaz paranizi da biz veriyoruz. Faturanizi getirip ibraz ediyorsunuz. Bizde ödüyoruz” dedi.

Geçen kis baslatilan farkindalik çalismasiyla ögrenci belgesi, ikametgâh belgesi ve kira kontratiyla belediyeye basvuran tüm ögrenciler su faturasi ödemedikleri gibi dogalgaz bedelleri de belediye tarafindan karsilaniyor.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden "Genç Dostu Sehir" ödülü aldiklarini hatirlatan Mehmet Sari, ögrencilerin daha rahat bir yüksekögretim hayati sürdürmelerini istedikleri için kent merkezindeki Hilal Çorba Evinden de ücretsiz olarak yararlanabileceklerini tekrarladi.

Amasya’nin tonu 1 liralik fiyatiyla Türkiye’de en ucuz içme suyunun kullanildigi kent oldugunu belirten Sari, önümüzdeki 30 yillik su ihtiyacini karsilayacak yatirimlari hayata geçirdiklerini söyledi.

Ferhat Dagi ile kent merkezi arasinda konuslanacak teleferik projesi ihalesinin de bu ay içerisinde yapilacagini dile getirdi.

Ünlü sanatçi Zara’ya Amasyalilara eglenceli bir aksam yasattigi konserin sonunda Baskan Sari ve esi Fatma Sari tarafindan hediyeler verildi.

Kaynak: İHA