AK Parti Ardahan Il Baskani Koç, Deprem Bölgesinde

AK Parti Ardahan Il Baskani Kaan Koç, 27 Eylül’de Ardahan’in Göle ilçesinde meydana gelen 5 siddetindeki deprem sonrasi zarar gören Köylerde incelemelerde bulundu

AK Parti Ardahan Il Baskani Koç, Deprem Bölgesinde
AK Parti Il Baskani Il Baskani Kaan Koç beraberindeki Göle Belediye Baskani Ilhan Gültekin, ilçe baskanlari ve teskilati ile birlikte dört gün önce meydana gelen 5 siddetindeki depremden etkilenen Ardahan’in Göle ilçesine bagli Çullu, Esenyayla, Küçükaltunbulak, Koyunlu ve Kuytuca köylerinde incelemelerde bulundu.

Türkiye’deki deprem gerçeginin göz ardi edilemeyecegine dikkat çeken Il Baskani Koç, “Önemli olan depremlerle yasamayi ögrenmek ve yapilarimizi ona göre yapmaktir. Allah bu tür afetleri bir daha yasatmasin” dedi.

Depremi’nin yaralarini sarmak için AK Parti Hükümetinin bütün imkanlari ile seferber oldugunu söyleyen Il Baskani Koç, “Deprem 20 köyde etkili oldu; 102 konut, 87 ahir ve 45 depo agir hasar gördü. Yaklasan kis öncesi evleri agir hasarli olan vatandaslara konteyner, ahirlari yikilanlara da hayvan çadiri verilecek. Hasar tespit çalismalarinda son asamaya gelindi. Hasar tespit çalismalarinin bitmesinin ardindan devletimiz gereken yardimi yapacaktir. En büyük tesellimiz can kaybinin olmamasidir” dedi.

Kaynak: İHA