Hirsizlar Çaldiklari Otomobili Kullandiktan Sonra Atese Verdi

Denizli’de gerçeklestirilen ev, is yeri ve apart denetimlerinde 199 farkli adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 55 bin 682 kisi sorgulanirken, aranmasi olan 89 sahis tutuklandi.

Hirsizlar Çaldiklari Otomobili Kullandiktan Sonra Atese Verdi


Denizli’de gerçeklestirilen denetimler 10 ile 16 Ekim 2022 tarihleri arasinda ev, is yeri ve apart denetimlerinde 199 farkli adres kontrol edildi. Denetimlerde 55 bin 682 kisinin GBT ve UYAP sorgulamalari yapildi. Denetimlerde 2 kumar oynayan 7 kisiye 12 bin 733 TL idari para cezasi uygulanarak, 2 kisiye “Kumar oynanmasi için yer ve imkan saglama” suçundan adli islem yapildi. Bir ev umuma açik yer konumuna getirildigi tespit edilerek gerekli idari islem yapildi. Bir umuma açik içkili eglence mekaninda konsomatris çalistigi tespit edilmis ve gerekli idari islem uygulandi. Iki farkli adreste meydana gelen fuhus olayinda 5 kisiye 12 bin 921 TL idari para cezasi uygulandi ve 2 kisiye “Fuhsa tesvik, aracilik ve zorlama” suçundan adli islem yapildi.

Hirsizlar çaldigi otomobili yakti

Olay, Pamukkale ilçesi Karateke Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün sabah saatlerinde bos arazide yanmis halde bir otomobil bulundu. Polis ekipleri araci inceledikten sonra geçtigimiz günlerde otomobilin Tavas ilçesinden çalindigi ortaya çikti.

89 süpheli çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi

Ayrica, il genelinde meydana gelen asayise müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 89 süpheli çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi. Yapilan çalismalar neticesinde, 2 tabanca, 8 adet av tüfegi, 2 adet kurusiki tabanca, 66 adet av tüfegi fisegi, 1 adet çalinti otomobil, 1 adet çalinti motosiklet, dolandiricilik olayinda kullanildigi tespit edilen 10 bin 834 litre ayçiçek yagi ve kumar oyunlarinda kullanildigi tespit edilen 400 TL para ele geçirildi.

Apart yetkilisi 2 kisiye 40 bin 177 TL idari para cezasi

Geçici konaklama yerlerine ve kiralik araç firmalarina yönelik yapilan çalismalarda 9 ayri adreste bulunan 123 apart dairesi kontrol edildi. Denetimlerde her hangi bir olumsuzluga rastlanilmadigi açiklandi.
Kaynak: İHA