Yagisin Ardindan 10 Aracin Karistigi Zincirleme Kazada 2 Kisi Yaralandi

Denizli’de kisa süreli etkili olan saganak yagis nedeniyle 10 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda 2 kisi yaralandi.

Yagisin Ardindan 10 Aracin Karistigi Zincirleme Kazada 2 Kisi Yaralandi


Kaza, Pamukkale ilçesine bagli Zeytinköy Mahallesi’ne meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Acipayam Bulvarinda saganak yagis nedeniyle yolda olusan su birikintisine hizli giren bir otomobil, sürücünün kontrolünden çikti. Direksiyon hakimiyetini bir türlü saglayamayan sürücü, önünde bulunan araçlara arkadan çarpti. Saganak yagistan dolayi önleri göremeyen ve arkadan seyreden araçlar da birbirine girdi. Kazayi gören yoldaki diger sürücüler, 112 Acil Çagri Merkezi’nden yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida güvenlik ekip sevk edildi.

Kazada 2 kisi yaralandi

Kazada yaralanan vatandaslar olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilirken, güvenlik güçleri de zincirlemeye kazaya daha fazla aracin karismamasi için yol güvenligini sagladi. 10 aracin karistigi zincirleme kaza nedeniyle yaralan 2 kisi ambulansla hastaneye kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Araçlarda maddi hasar meydana geldi

Büyük maddi hasarin meydana geldigi kazada araçlar, bölgeye çagrilan çekici yardimiyla yolda kaldirildi. Araçlarin olay yerinde uzaklastirilmasindan sonra yol güvenli bir sekilde trafige açildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA