Köycegiz'de Sanat Etkinligi Ve Kahvalti Günü Gerçeklestirildi

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde sair, yazar ve ressamlar 10’uncu sanat etkinligi ve kahvalti gününde bir araya geldi.

Köycegiz'de Sanat Etkinligi Ve Kahvalti Günü Gerçeklestirildi
Köycegiz-Ortaca-Dalaman Egitim Kültür ve Sanat Toplulugu tarafindan düzenlenen sanat etkinligi ve kahvalti günü nezih bir ortamda gerçeklesti. Sair, yazar ve sanatçilar hafta sonu Köycegiz Gölü kenarinda bir Restaurantta bulustular. Düzenlenen kahvalti programina Köycegiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye’den yaklasik 30 sanatçi katildi.

Programa katilan sair, yazar ve sanatçilar kahvaltida birbirleriyle tanisma firsati buldular. Programin sunuculugunu Sair, yazar Ertugrul Baylan yapti. Etkinlikte gazeteci-yazar Günur Karaagaç, Ertugrul Baylan, Mehmet Ali Acet ile birlikte yazdiklari Sandiras’in Çiçekleri kitabinin tanitim konusmasini yapti. Programda sairler siirlerini okudular. Sanatçilarin konusmalarindan sonra söylesi ve imza programi düzenlendi.

Fotograf Sanatçisi Nihat Das’in fotograf sergisi ve Ressam Yasar Yildiz’in resim sergisi ziyaretçiler tarafindan ilgiyle gezildi. Daha sonraki etkinligin Dalaman’da düzenlenmesi karari alinarak program sona erdi.
Kaynak: İHA