Saglik Müdürü Hastane Çalisanlarini Dinledi

DÜZCE – Düzce Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Atatürk Devlet Hastanesinde çalisanlarla bir araya gelerek, sorunlari dinledi, ortaya çikabilecek problemleri ve çözüm önerileri konularinda fikir alisverisinde bulundu.

Saglik Müdürü Hastane Çalisanlarini Dinledi
Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Atatürk Devlet Hastanesinde sürekli isçi kadrosunda görev yapan çalisanlarla bir araya gelerek istisarelerde bulundu. Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen ve hastanenin bünyesinde görev yapan sürekli isçi kadrosundaki çalisanlarin katildigi programda Dr. Yilmaz, yaptiklari toplantinin temel amacinin hastanede görev yapan çalisanlarin sorunlarini dinlemek, ortaya çikabilecek problemleri ve çözüm önerileri konularinda fikir alisverisi yapmak oldugunu söyledi.



“Arkadaslarimizla bir araya gelmenin önemli olduguna inaniyor ve firsat buldukça bu toplantilari yapma gayret gösteriyoruz” diyen Yasin Yilmaz, “takim ruhu olmadan, ekip ruhu yakalanmadan basarinin gelemeyeceginin farkindayiz” dedi.

Covid-19 salgini ile birlikte özellikle son iki yilda saglik çalisanlarinin çok yogun bir çalisma temposu içerisine girdiklerini belirten Yilmaz, gösterilen özverili ve gayretli çalismalarindan dolayi tüm çalisanlara tesekkür etti.
Kaynak: İHA