Bakan Yardimcisi Yilmaz, Develi'de Okul Açilislarina Katildi

Milli Egitim Bakan Yardimcisi Nazif Yilmaz, Develi’de hayirseverler tarafindan yaptirilan Arif Övüç Anaokulu ve Süleyman Tiras Ortaokulu’nun açilislarini ilçe protokolüyle birlikte yapti.

Bakan Yardimcisi Yilmaz, Develi'de Okul Açilislarina Katildi
Emekli Astsubay hayirsever Arif Övüç’ün yaptirdigi Arif Övüç Anaokulu’nu ziyaret eden Bakan Yardimcisi Nazif Yilmaz, “Mahallemizin önemli bir ihtiyacini karsilayan, çocuklarimizin çok nezih bir ortamda vakit geçirecekleri böylesi güzel bir egitim kurumunu yaptirdigi için Arif amcamiza çok tesekkür ediyor ellerinden öpüyorum. Rabbim ailesi ve sevdikleriyle hayirli uzun ömürler versin” dedi.

Daha sonra merhum hayirsever Süleyman Tiras’in vasiyeti üzerine kendi adiyla yaptirilan Süleyman Tiras Ortaokulu’nun açilisini yapan Bakan Yardimcisi Nazif Yilmaz, “Merhum Süleyman amcamiz hiç evlenmemis ve dolayisiyla çocugu da olmamis. Insallah burada yetisen yavrularimizin dualariyla amcamiz birçok hayir dua alacaktir. Rabbim kendisine rahmet eylesin. Tüm hemserilerim ve sahsim adina merhum amcamiza rahmet diliyorum” dedi.

Hayirseverlerin yaptirdigi egitim kurumlarinin açilisi için Develi’ye gelen Bakan Yardimcisi Nazif Yilmaz’a tesekkür eden Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar da, “Bugün Develimizdeki egitime büyük katki saglayacak üç egitim kurumumuzun açilisini gerçeklestirdik. Egitim deyince her seyleriyle seferber olan ve bu güzel kurumlari bizlere kazandiran hayirsever hemserilerimize çok tesekkür ediyorum. Rabbim kendilerinden razi olsun. Yapilan egitim kurumlarimizin da Develimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA