Zonguldak'ta Eko-Okullar Timi Ile Doga Yürüyüsü

Doga Koruma ve Milli Parklar Zonguldak Sube Müdürlügü Milli Egemenlik Tabiat Parkinda Zonguldak Ilkokulu Eko-Okullar Timi ile Doga Yürüyüsü Yapildi.

Zonguldak'ta Eko-Okullar Timi Ile Doga Yürüyüsü
Doga Koruma ve Milli Parklar Zonguldak Sube Müdürlügü personellerinin eslik ettigi Zonguldak Ilkokulu Eko-Okullar Ögrenci Timi Okul Müdürü Ibrahim Köksal ve Eko-Okullar Ögretmen Timi ile birlikte yaklasik 180 ögrencimize mevsim varyasyonlarinda dogada meydana gelen degisim ve canlilarin bu degisimden nasil etkilendigini incelemek ve gözlemleyebilmek için dogada egitim verildi.

Milli Egemenlik Tabiat Parkinda yapilan gezide Zonguldak Ilkokulu Eko-Okullar timi ögrencilerine Doga Koruma ve Milli Parklar Zonguldak Sube Müdürlügü personelleri tarafindan parkta bulunan mevcut flora ve fauna türleri ile ilgili bilgiler verildi ve parkin tanitimi yapilarak yürüyüs parkurunda karsilasilan bitki çesitleri ve o bölgede yasayan canlilarla ilgili ögretilerle ögrencilere doga bilinci asilandi.

Parkta bulunan tanitim tabelalarinda bahsedilen ayrintilara dikkat çekildi. Tabiat Parkinda bulunan çocuk parkinda hosça vakit geçirilen günün ardindan güzel anilarla bir baska etkinlikte bulusmak üzere vedalasildi.
Kaynak: İHA