Orman Yolu Caddesi Düzenleme Projesi Basladi

Akdagmadeni Belediyesi ilçede baslattigi degisim ve dönüsüm çalismalarina Orman Yolu Caddesiyle devam ediyor.

Orman Yolu Caddesi Düzenleme Projesi Basladi
Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde belediye tarafindan baslatilan Orman Yolu Caddesinde alt yapi çalismalari devam ediyor. Ilk etap çalismalarin 15 gün sürecegini söyleyen Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, “Bu sürede saglik açisindan oldukça zararli olan kanserojen asbest içme suyu hatlari degistirilecek, yagmur suyu drenaj hatlari yapilacak. Ihtiyaç hissedilen bölgelerde kanalizasyon hatti yapimi tamamlanacaktir. Bu sayede hem sik sik arizalanan eski hatlar yenilenmesi hem asbestin yan etkisinden kurtulmak hem de yer alti kayiplarin önüne geçilmesi planlanmaktadir.” dedi.

Yalçin çalismalar sürecinde yasanacak su kesintileri için vatandaslardan anlayis beklediklerini belirterek, “Çalismalar tamamlandiginda arizalar nedeniyle yasanan su kesintilerinin önüne geçerek Ibrahimaga Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi, Ahishavi Mahallesi, Güneyli Mahallesi ve Emek Mahallemiz saglikli, saglam bir yapiya kavusacak.” seklinde konustu.

Alt yapi çalismalarini 15 günlük bir sürede tamamlamayi planladiklarini da belirten Baskan Yalçin, “Çalismalar tamamlanana kadar kiymetli vatandaslarimizin anlayisina siginiyoruz. Insallah hat tamamlandiktan sonra çok daha saglikli bir içme suyuna kavusmus olacagiz. Alt yapisini bu yil içerisinde tamamlayacagimiz Orman Yolu Caddemizi bahar aylarinda baslatacagimiz üst yapi çalismalariyla Akdagmadeni’mize yakisir hale getirecegiz.” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA