Bursa'da Medreseye Dadanan Hirsizlara 'Gece Kartallari' Operasyonu

Bursa’da bir medresenin kursun levhalarini çalan hirsizlar gece kartallari tarafindan yakalanirken, bir evden plazma çalan hirsiz 5 saat sonra yakalandi.

Bursa'da Medreseye Dadanan Hirsizlara 'Gece Kartallari' Operasyonu
Bursa’nin merkez Yildirim ilçesi Hocataskin Mahallesinde bulunan Beyazit Pasa Medresesinin kursun kaplama çati levhalarini çalan hirsizlara karsi gece kartallari önlem aldi. Medresenin etrafinda pusuya yatan ekipler hirsizlarin tekrar gelip levalari sökmeye çalistigi sirada S.A. ve B.D.’yi suç üstü yakalayarak gözaltina aldi. Asayis Sube Müdürlügüne bagli Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri tarafindan teslim alinan ve emniyetteki islemeleri tamamlanan süpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Plazmayi çalarken güvenlik kamerasina yakalandi

Bursa’nin merkez Yildirim ilçesi Arabayatagi Mahallesi Kaynar Sokakta bulunan apartmanda daireye giren hirsiz plazmayi çalarak gözden kayboldu. Ev sahibinin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri süpheli Ö.S.’yi 5 saat sonra yakalayarak gözaltina aldi. Emniyetteki islemleri tamamlanan süpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

Çalinti olan plazma ise sahibine teslim edildi.
Kaynak: İHA