Tekirdag'da Akrabalarin Arsa Kavgasi Kanli Bitti

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde akrabalar arasinda arsa meselesi yüzünden çiktigi iddia edilen kavgada 1 kisi agir yaralandi.

Tekirdag'da Akrabalarin Arsa Kavgasi Kanli Bitti
iddiaya göre, Çerkezköy ilçesi Ambardere’de iki akrabanin yan yana bulunan arsalarini akrabalardan birinin satmak istemesi üzerine tartisma çikti. Çerkezköy’de gündüz bir kafede iki akrabayi hemsehrileri baristirmaya çalisti. Aksam Istasyon Mahallesi Hikmet Ugras Caddesi’nde Çerkezköy Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün karsisinda iddiaya göre Feyyaz E’yi sikistiran Mustafa Ç., Sefer Ç. ve Yasin Ç.’nin de aralarinda bulundugu grup, arsanin satisini engelledigi iddiasiyla Feyyaz E’yi biçakla agir yaraladi. Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde bulunan polisler olaya aninda müdahale etti. Polis olay karisan Yasin Ç., Mustafa Ç. ve Sefer Ç.’yi gözaltina alarak, olayda kullanilan bir biçak ve bir silaha el koydu. Vücuduna aldigi biçak darbeleriyle agir yaralanan Feyyaz E. ise Çerkezköy Devlet Hastanesine kadirildi.

Polis bölgedeki güvenlik kameralarini mercek altina alirken, olay sonrasi kamyonetin altina atilan silahin kime ait oldugunu bulmak için de çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA