Trabzon'da Silahla Yaralama Olayinin Zanlisi Yakalandi

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde dün aksam saatlerinde sehrin en islek caddelerinden Uzunsokak caddesinde silahla bir kisiyi bacagindan ates ederek bir baska kisiyi ise seken kursundan gözünden yaralayan sahis polis ekiplerinin siki takibi sonucu olayda kullandigi silahla birlikte yakalandi.

Trabzon'da Silahla Yaralama Olayinin Zanlisi Yakalandi
Olay saat 19.08 siralarinda sehrin en islek caddelerinden olan Uzunsokak caddesinin girisinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Gökhan K. cadde üzerinde yasanan tartismanin ardindan karsilastigi Ugur Çakir’in ayagina bir el ates etti. Söz konusu sahis olayda yaralanirken, yerden seken kursun o sirada yolda yürümekte olan olayla bir ilgisi olmayan Onur Mert isimli sahsin gözüne isabet etti. Olayda iki kisi yaralanirken, yarali 2 kisiden gözüne kursun sekerek yaralanan Onur Mert KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesi’nde, ayagindan vurulan Ugur Çakir ise Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

Olay yerinden kosarak kaçan Gökhan K. ise Aayis Sube Müdürlügünce yapilan arastirmalar sonucu olayda kullandigi silahla birlikte yakalandi.
Kaynak: İHA