Tartistiklari Sahsi Biçaklayarak Öldüren 2 Kardes Tutuklandi

Kocaeli’nin Darica ilçesinde sokakta tartistiklari Onur Çinar Kaplan’i biçaklayarak ölümüne sebep olan 2 kardes tutuklandi.

Tartistiklari Sahsi Biçaklayarak Öldüren 2 Kardes Tutuklandi
Olay, 3 Ocak tarihinde Kocaeli’nin Darica ilçesi Osmangazi Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde yürüyen Onur Çinar Kaplan (31), daha önceden aralarinda husumet oldugu bilinen U.K. ve I.K. isimli kardeslerle karsilasti. Sahislar arasinda ilk önce sözlü olarak baslayan tartisma, daha sonra kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda sahislardan birisi yaninda getirdigi biçagi çikararak Onur Çinar Kaplan’i yaraladi. Kaplan’in kanlar içinde yere yigilmasinin ardindan süpheliler olay yerinden kaçti. Vatandaslar durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, yarali sahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ardindan agir yarali olarak ambulansa alinan Kaplan, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldirildi. Hastanede yapilan tüm müdahaleye ragmen Onur Çinar Kaplan kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Polis ekipleri Onur Çinar Kaplan’in ölümüne sebep olan sahislari yakalamak için çalisma baslatti. Ekiplerin teknik ve fiziki takibinin ardindan 2 kardes ve olaya karistigi tespit edilen Y.Ç. yakalandi. Emniyete ifadeleri alinan sahislardan U.K. ve I.K.’nin 2006 yilinda kardesleri öldürüldügü belirlendi. Onur Çinar Kaplan’in ise U.K. ve I.K.’nin kardesini öldüren sahsin kuzeni oldugu tespit edildi. Ifadeleri tamamlanan 3 sahis, adliyeye sevk edildi. Burada U.K. ve I.K. isimli iki kardes tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Y.Ç. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA