MHP Genel Baskan Yardimcisi Özdemir Açiklamasi 'Namahrem Ellerin Uzanmasina Asla Müsaade Etmeyecegiz'

Ülkü Ocaklari Kayseri Il Baskanligi tarafindan ‘Kutlu Seslenisten Adim Adim 2023’e Kayseri Gençlik Söleni’ düzenlendi. Törende konusan MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Kayseri Milletvekili Ismail Özdemir; “Milletimizin degerlerine, inancimiza, birligimizi tesis etmeye yönelik ne varsa; CHP, Iyi Parti, HDP ve zilletin diger kesimleri hedef almaktadir. Buna sessiz kalmamiz asla söz konusu olmayacaktir. Istiklalimiz ve istikbalimiz tertemizin kaynaklarimiza, mabetlerimizin üzerine namahrem ellerin uzanmasina asla müsaade etmeyecegiz" dedi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Özdemir Açiklamasi 'Namahrem Ellerin Uzanmasina Asla Müsaade Etmeyecegiz'
Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserin açilisinda konusan Ülkü Ocaklari Kayseri Il Baskani Ali Çelik; “Bu aksam bir olmanin, diri olmanin gecesidir. Bu aksam, dün bir oldugumuz gibi bundan sonra da bir olacagimizi vatan topraginin dört bir yanina ilan etmenin aksamidir. Bu aksam, Türk Milliyetçilerinin Kayseri’den tüm dünyaya verdigi kuvvetli bir nefes ve sestir. Bu ses Sultan Alparslan’in Malazgirt’ten, Fatih Sultan Mehmet Han’in Istanbul’dan, Basbugumuz Alparslan Türkes’in zindanlardan çikarak bu mübarek günlere vatan topragi olsun diye mücadelelerine hitap ettikleri sestir. Bu se; mazlumlarin yaninda durur, zalimin yaninda yürür, zalimin zalimin yaninda yavuz, eyyamcilar karsisinda ise iman dolu tavirlariyla onurlu ve suurlu duruslariyla ‘Ben Türküm’ diye haykiran Türk Milliyetçilerinin sesidir” dedi.



“Mabetlerimizin üzerine namahrem ellerin uzanmasina asla müsaade etmeyecegiz”

Programda konusan MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Kayseri Milletvekili Ismail Özdemir, Türk ekonomisinin güçlü temellerle yeni bir döneme girdigini ifade ederek; “Zillet mensubu CHP ve Iyi Parti; ABD ve AB büyükelçileri ile görüsme trafigine hiz kazandirmis, kur fiyatlarinin yükselisinden medet umacak kadar alçalmislardir. Ne var ki kirli hesaplari tutmamis, kur baskisi hafifletilmis ev kamuoyuna telas pompalayan cepheler birer birer hüsrana ugramistir. Dolar düserken Türkiye yükselmis ancak birileri daha da alçaldiklarini her halde göstermistir. Emin olun ki ekonomimiz bugün zilletin kol kola girdigi yabanci cephelerce 2018 yilindan bu yana 4 kez açiktan hedef alinmistir. Zillet cephesi her defasinda Türkiye’nin yaninda degil tam tersi ülkemize karsi saldiranlarla ayni amaçta bulusmustur. Simdi ise Türk ekonomisi güçlü temellerle yeni bir döneme daha giris yapmistir. Allah’in izni ve yardimiyla çok daha güzel günleri hep birlikte kucaklayacagiz. Hükümetimizin aldigi tedbirler bizlere göre de güven vericidir. Gelistirilen politikalar ülkemizin istikrarini saglayacaktir. Fakat zillet cephesine ne yapilirsa fayda etmez. Ne var ki Kuran kurslariyla ilgili CHP’li bir grup baskanvekilinin yaptigi açiklama milletimizin inancina, imanimiza ve Islamiyet’e de ne derecede kin beslediklerini bir kez daha gözler önüne sermistir. Bunlara göre Kuran kurslari Orta Çag zihniyetinin bir ürünüymüs. CHP yandasi olan zillet çevreleri hakiki sulietlerini bir kez daha bu vesileyle göstermistir. Ayasofya’nin açilmasini istemeyen hatta Süleymaniye Cami’nin müzeye çevrilmesi gerektigini söyleyen anlayis bu gün de Kuran kurslarimizi hedef almaya baslamistir. Milletimizin degerlerine, inancimiza, birligimizi tesis etmeye yönelik ne varsa; CHP, Iyi Parti, HDP ve zilletin diger kesimleri hedef almaktadir. Buna sessiz kalmamiz asla söz konusu olmayacaktir. Istiklalimiz ve istikbalimiz tertemizin kaynaklarimiza, mabetlerimizin üzerine namahrem ellerin uzanmasina asla müsaade etmeyecegiz” ifadelerini kullandi.

“Türklügün büyük ülküsü mutlaka gerçege dönüsecektir”

Birlik ve beraberlik mesaji veren Özdemir; “Kuvveti sadece Türk Milleti’nin kendisinden alan bir anlayis ve kararlilikla, Milliyetçi Hareket var oldugu müddetçe ‘Türkiye’yi düsürecegiz’ yanilgisina kapilan güruhlar süründükleri yerden kalkamayacak. Türkiye’yi birakip ederi 1 dolar olan hainleri veya siyasi ihtiras için kendisini kullanilmaya elverisli gösteren zavallilari gören odaklar iyi bilmelidir ki; ‘vatanimin ha ekmegini yemisim, ha kursununu’ diyen ülkücü hareketin asil evlatlari var oldugu müddetçe ezanimiz dinmeyecek, bayragimiz inmeyecek, vatanimiz bölünmeyecek, milletin iradesi daima galip gelecek ve Türklügün büyük ülküsü mutlaka gerçege dönüsecektir” seklinde konustu.

Ülkü Ocaklari Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim da konusmasinda; “Cumhurbaskanligi hükümet sistemi ve cumhur ittifaki çok önemli mesafeler kat etti, Türk gençligine inandi ve görev verdi. Karabag’dan sonra terörle mücadelede cumhuriyet tarihinin en etkin sürecini yasiyoruz. Nerede bir terörist varsa güvenlik güçlerimiz tarafindan imha ediliyor. Irak’ta ve Suriye’de örgüt kafasini kaldiramiyor. Çok sükür artik canli bomba patlamiyor, sokak eylemleri meydana gelmiyor. Üniversitelerde terörle anilan egitim camiasi artik basarilarla anilmaya baslandi. Dogu Akdeniz ve Kibris’ta önemli basarilar elde edildi. Türk Devletleri Teskilati kuruldu ve adim adim Türk Dünyasi’na dogru çalismalar gerçeklestirildi” ifadelerine yer verdi.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç; Cumhur Ittifaki olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalismalara devam ettiklerini kaydetti.

Konusmalarin ardindan Alperen Kekilli, Osman Öztunç, Ali Kinik ve Atilla Yilmaz konser verdi.
Kaynak: İHA