Etiler'de Park Halindeki Otomobilin Üstüne Is Makinesinin Kolu Düstü

Besiktas Etiler’de is makinesinin kolu teknik bir problemden dolayi park halindeki otomobilin üstüne düstü. Ön cami ve kaputu zarar gören otomobilde maddi hasar olustu.

Etiler'de Park Halindeki Otomobilin Üstüne Is Makinesinin Kolu Düstü
Olay saat 01.00’da Besiktas Etiler Mahallesi Nispetiye Caddesi Incesu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre insaat kullanilan is makinesinin kolu park halindeki 26 DT 185 plakali otomobilin üstüne düstü.

Is makinesinin kolu otomobilin üstüne düstü

Teknik bir problemden dolayi otomobil üstüne düsen is makinesinin kolu aracin ön cami ve kaput kismina zarar verdi. Arabalarinin zarar gördügünü gören iki kiz kardes hemen olay yerine geldi. Otomobillerinin kullanilamaz hale geldigini gören iki kiz kardes sok içinde kaldi.

Otomobil sahipleri tutanak tuttu

Durumu polis ekiplerine haber verildi.

Ayrica is makinesinin çalistigi sirket yetkilileri de olay yerine gelerek otomobil sahipleri ile konusarak tutanak tuttu.

“Arkadasimiz evden çiktiginda olayi fark etti”

Otomobillerinin üstüne is makinesinin kolunun düstügünü arkadaslarinin fark ettigini söyleyen Ipek Gökgöz, “Açikçasi çok farkinda degildik evde oturuyorduk aracimiz burada park halinde duruyordu. Arkadasimiz evden çiktiginda olayi fark etti. Arkada görmüs oldugunuz is makinesi sanirim kayarak bizim aracin üstüne çikmis” dedi.

“Su anda araç kullanilamaz hale geldi”

Otomobillerinin kullanilamaz hale geldigini söyleyen iki kiz kardes, “Hidrolik sistem arizasi nedeniyle kolu arabamizin üstüne düsmüs. Arabayi presliyor. Su anda araç kullanilamaz hale geldi yani aldigi hasar bu saatten sonra ne kadar tamir edilse de bilmiyorum ben güvenli oldugunu düsünmüyorum. Ailemizde bu sekilde düsünmüyor. O yüzden düsünmüyorum ortak bir karara vardim ama durum bu yasadigim soku asla karsilamiyor. Üzerimize kaymis olabilecegi hiç aklimiza gelecek bir sey degil. Karsi tarafla anlastik en azindan biz degil de ailelerimiz devreye girdiler onlar birazda ugrasti, çalisti. Iki tarafta mutsuz olmasin diye çalisiyoruz ugrasiyoruz ama kimse böyle bir seyi hak etmiyor” seklinde konustu.

Otomobilin ön caminin kirildigi, kaputunda hasar aldigi görüldü.

Kaynak: İHA