Sahinbey Koro Ekibi, Cumhurbaskani Ile Sarki Söylemenin Heyecanini Yasadi

Sahinbey Koro ekibi, Gaziantep’in Kurtulusu’nun 100. Yil etkinliklerinde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile birlikte ‘Beraber Yürüdük Biz Bu yollarda’ sarkisini söylemenin mutlulugunu yasiyor.

Sahinbey Koro Ekibi, Cumhurbaskani Ile Sarki Söylemenin Heyecanini Yasadi
Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nin açilisini yapan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile birlikte ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ sarkisini söyleyen Sahinbey Koro ekibi ögrencileri, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile birlikte sarki söylemenin kendilerini gururlandirdiklarini ifade ettiler.

“Heyecanli bir gündü”

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a piyano çalan Musa Türkoglu “Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 6 aydir piyano egitimi aliyorum. Burada kendimi gelistirmeye çalisiyorum. Cumhurbaskanimiz 25 Aralik Gazisehrimizin kurtulusunda bizleri ziyaret etmisti. Bende kendisine ‘Fikrimin Ince Gülü’ sarkisini çaldim. Benim için unutulmaz bir gündü. Hayatim boyunca o günün özel bir yeri olacak” dedi.

Sahinbey Belediyesi Konservatuarinin en küçük ögrencilerinden Zeynep Seda Göçkün ise, “Cumhurbaskanimiz Gaziantep’e geldiginde onun için ‘Beraber Yürüdük Biz Bu yollarda’ sarkisini söyledik. Benim için çok güzel bir gündü. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a ve Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na bizlere o unutulmaz günü yasattiklari için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Gaziantep Üniversitesi Dr. Ögretim Üyesi Ayse Yeter Ünal da Sahinbey Konservatuarinda profesyonelce egitim verildigini belirterek, “Gaziantep Üniversitesi Insaat Mühendisligi bölümünde ögretim üyesiyim. Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde açilan konservatuara kizimla birlikte basvurmustuk. Zorlu sinavlardan ve asamalardan geçerek konservatuara yazilabildik. Bize sunulan imkanlar ve egitim seviyesi gerçekten üst seviyede. Her enstrüman için ayri ayri siniflar olusturulmus durumda. Bu siniflarda profesyonel hocalar esliginde egitim aliyoruz. Gaziantep’in Kurtulusu’nun 100. yil etkinliklerinde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan koromuzda bizlere eslik etti. Cumhurbaskanimizin bize eslik etmesi bizleri çok mutlu etti. Bizleri destekleyen herkese ve bize bu imkanlari sunan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA