Ögrenciler 'Can Dostlari' Ile Keyifli Vakit Geçirdi

Ordu’da ortaokul ögrencileri, Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi Hastanesini ziyaret ederek, can dostlari ile keyifli vakit geçirdi.

Ögrenciler 'Can Dostlari' Ile Keyifli Vakit Geçirdi
Altinordu Öceli Hüsamettin Çabuk Ortaokulu ögrencilerinin, derste isledikleri hayvanlar konusu ile ilgili bilinçlendirilmesini saglamak amaciyla çalisma baslatildi. Bu çalisma kapsaminda ögrenciler, ögretmenlerinin esliginde Büyüksehir Belediyesi Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi Hastanesine geldi. Buradaki can dostlarla bir araya gelme firsati bulan ögrenciler, hem keyifli vakit geçirdiler hem de bakim evi çalismalarini, ambulans hizmetini, hastane hizmetlerini ve tedavi ünitelerini incelediler.

Ziyaret sirasinda ögrencilerin yönelttigi sorulari da yanitlayan Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi Hayvan Hastanesi personelleri, can dostlar için farkindalik olusturmak adina bilgilendirmelerde de bulundu. Ziyaretin ardindan duygu ve düsüncelerini dile getiren ögrenciler, sokak hayvanlarinin burada tedavilerinin yapilarak iyi bakildigini söylediler.

Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi Hastanesine gelen ögrencilere farkindalik olusturmak istediklerini ifade eden Altinordu Öceli Hüsamettin Çabuk Ortaokulu Müdürü Ilker Tunç, “Ögrencilerimizin Ingilizce dersindeki hayvanlar konusunu islemeleri sebebiyle sehrimizdeki Büyüksehir Belediyemizin hayvan barinagina, hastanesine ögrencilerimizi getirerek farkindalik olusturmayi amaçladik. Ögrencilerimiz burada hayvanlara gösterilen ilgi ve alakayi görerek bilinçlendiler. Bu tesisi Ordu’muza kazandiran Büyüksehir Belediye Baskanimiz Hilmi Güler’e tesekkür ediyor ve bu hizmetlerin diger illerde de yayginlasmasini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA