Kesan'da 135 Polisle Huzur Uygulamasi

Edirne’nin Kesan ilçesinde, polis ekipleri ilçe genelinde huzur uygulamasi yapti. 135 personelin sahada oldugu denetimlerde 2 buçuk saatte toplam 33 bin 873 lira para cezasi kesildi.

Kesan'da 135 Polisle Huzur Uygulamasi
Kesan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince 15.00-17.30 saatleri arasinda ‘huzur’ uygulamasi yapildi. Sehrin çok sayida noktasinda yürütülen çalismalara toplam 135 personel katildi.

Uygulamalar kapsaminda, belirlenen noktalarda 788 kisinin GBT sorgulamasi yapilirken, çesitli suçlardan aranmasi bulunan 3 kisi yakalanarak adli makamlara sevk edildi; ayni zamanda 2 asker yoklama kaçagi sahis da yakalandi.

Belirlenen noktalari yani sira denetlenen 3 umuma açik isyerinden 1’inin ruhsatsiz oldugu tespit edildi. 1 kiside de 5 adet kilitli poset içerisinde eroin maddesi ele geçirildi ve hakkinda islem baslatildi.

Ekiplerin devam eden çalismalari sirasinda trafik kontrolleri de yapildi. 94 araç ve sürücüsünün sorgulandigi trafik denetimlerinde bir sürücünün motosikletine baska bir motosikletin plakasini takarak trafige çiktigi belirlenirken, belgede sahtecilikten para cezasi kesildi ve sürücü hakkinda adli islem baslatildi. Süren trafik denetimlerinde 2 adet motosiklet ve 1 adet de otomobil baglanarak yediemin otoparkina çekildi, 11 araç sürücüsüne ise çesitli maddelerden toplamda 33 bin 873 lira idari para cezasi kesildi.
Kaynak: İHA