Baglar Belediyesi 60 Binden Fazla Ihtiyaç Sahibini Giydirdi

Diyarbakir’in Baglar Belediyesi 2019, 2020 ve 2021 yillarinda çogunlugu çocuklarin olusturdugu 60 binden fazla ihtiyaç sahibine giysi desteginde bulundu.

Baglar Belediyesi 60 Binden Fazla Ihtiyaç Sahibini Giydirdi
Baglar Belediyesi, iyilik serüvenini yeni yilda da sürdürüyor. Aralarinda yetim ve öksüzlerin de bulundugu 30 çocuga kislik giysi takdiminde bulunuldu. Sosyal dayanisma ruhunu güçlendirmek üzere Baglar Belediyesince hayirseverlerin destegiyle temin edilen giysiler, maddi durumu iyi olmadigi tespit edilen vatandaslarin ihtiyaç önceliklerine göre belirlenerek belediyeye ait magaza araciligiyla ulastiriliyor. Halk arasinda takdir toplayan son üç yildaki bu çalismalar yeni yilda da devam ediyor.

Maddi durumu iyi olmadigi tespit edilen 30 çocugu, Baskan Hüseyin Beyoglu kendi elleriyle kislik giysilerini takdim ederek, “Bu çocuklarin ihtiyacini karsilamak, ailelerin derdiyle dertlenmek bizim görevimizdir. Bize bu olanaklari saglayan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderligindeki güçlü ve mazlumdan yana olan sosyal devlet anlayisi, bu gücü veren aziz milletimizdir. Allah’a binlerce kez hamdolsun ki bu imkanlari milletimizin evlatlarinin mutlulugu için degerlendiriyoruz. 30 evladimizin daha ihtiyacini karsilamaya vesile olduk. Rabbim saglik, sihhat ve imkan nasip ettigi takdirde bu kutlu seferberlige devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA