Mut Belediyesinden Emekli Olan Personellere Plaket

İçel’in Mut ilçesinde belediyeden emekli olan personellere plaket takdim edildi.

Mut Belediyesinden Emekli Olan Personellere Plaket
Meclis gündeminin tamamlanmasinin ardindan düzenlenen törende konusan Mut Belediye Baskani Volkan Seker, “Belediyecilik gibi çok farkli ve mesakkatli bir görevi layikiyla yerine getirerek, bizim dönemimizde emekli olarak hizmet sürelerini basariyla tamamlayan kiymetli büyüklerimize tesekkür ediyoruz. Allah onlardan razi olsun. Bizden yana hakkimiz helaldir. Onlardan da helallik istiyoruz. Elbette ki kapsamli bir organizasyonla bir veda yemegi ile onlara tesekkürümüzü edecegiz ancak bugün burada, kendi evlerinde, mesai arkadaslari ve meclisimiz huzurunda onlarin onurlandirilmalari gerektigini düsündüm. Hepsine bundan sonraki yasamlarinda basarilar diliyorum. Ilçemize ve belediyemize hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Emekli olduktan sonra vefat eden Mustafa Yücel Çinar adina plaketini alan annesi emekli ögretmen Mahmut Çinar’in konusmasi esnasinda duygusal anlar yasandi. Çinar, hayata gözlerini yuman evladinin acisiyla birlikte güzel bir ani olarak plaketinin de kendisine miras kaldigini ifade etti.

Emekliye ayrilan belediye personelleri, Halis Özcan, Mahmut Özdemir, Mustafa Mut, Soner Kara, Ali Mustafa Yastibas, Ömer Gülüs, Sadik Günay, Yasar Macit, Mustafa Yücel Çinar, Ibrahim Tatli, Murat Sözeri, Ali Durmus, Musa Metin, Murat Türk, Veli Akça, Orhan Yildiz, Mustafa Kismir ve Mithat Simsek.
Kaynak: İHA