Çayirova'da Yilin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Çayirova Belediyesi ocak ayi olagan meclis toplantisinin birinci birlesimi, Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi’nin baskanliginda gerçeklesti.

Çayirova'da Yilin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi
Belediye kültür salonunda yapilan yeni yilin ilk meclis toplantisinda gündem maddeleri görüsüldü. Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin okunmus sayilmasinin kabul edilmesiyle baslayan meclis toplantisinda meclis üyeleri gündem disi konusma yapti. Meclis üyelerine cevap veren Baskan Çiftçi, atilim ve yatirim yili ilan ettikleri 2021 yilinda projelerin bir bir basladigini ve 2022’de de hazirliklarini tamamladiklari projelerin baslayacagini ve hizmetlerin artarak devam edecegini söyledi.

Gündem disi konusmalarin ardindan 12 maddeden olusan gündeme geçildi.

Gündemin 1. 2. 3. 4. ve 5. maddeleri karara baglanirken, 6. 7. 8. ve 9. maddeler Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin 10. maddesi Hukuk Dilekçe ve Tetkik Komisyonuna, 11.madde ise Imar ve Bayindirlik Komisyonuna havale edildi. Gündemin 12. maddesi olan Denetim Komisyonuna seçilecek 5 üye gizli oylamayla belirlendi. Oylama sonucunda denetim komisyonu üyeligine meclis üyeleri Erhan Saridede, Hayati Güveren, Metin Demirci, Ali Yüksel ve Yilmaz Bilmez seçildi.

Ocak ayi olagan meclis toplantisinin ikinci birlesimi 10 Ocak Pazartesi günü saat 15.00 da gerçeklesecek.
Kaynak: İHA