Gençlerin Hayatini Kaybettigi Feci Kaza Son Sürat Geldi, O Anlar Kamerada

Aydin’in Sultanhisar ilçesi yakinlarinda gece yarisi meydana gelen ve 2 kisinin hayatini kaybettigi 2’si kadin 3 kisinin de agir yaralandigi feci kazanin güvenlik kamerasi kayitlari ortaya çikti.

Gençlerin Hayatini Kaybettigi Feci Kaza Son Sürat Geldi, O Anlar Kamerada
Feci kazanin adeta son sürat geldigi olayda Sultanhisarli 21 yasindaki 2 genç feci sekilde hayatini kaybederken üniversite ögrencisi oldugu ögrenilen 20 yasindaki iki kadin ile bir erkek de yogun bakima alindi. Kazadan sonra Cumhuriyet Savcisi’nin olay yerinde inceleme çalismasi yapabilmesi için Aydin’dan bölgeye gelen jandarma ekipleri adeta etten duvar ördü.

Ölenlerin kimlikleri belirlendi

Gece yarisi saat 00:20’de meydana gelen kaza, Nazilli’den Aydin istikametine seyir halinde olan Tolunay Yildirim idaresindeki 09 Y 4627 plakali otomobilin, Sultanhisar Salavatli Kavsagi yakinlarindaki bir dinlenme tesisinden ana yola çikan M.C. idaresindeki 20 ABH 717 plakali tira arkadan çarpmasi sonucu meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü Tolunay Yildirim (21) ile yolculardan Nuri Çetin (21) araçta sikisarak olay yerinde hayatini kaybetti. Yolcular F.Ç (20) ile üniversite ögrencisi oldugu ögrenilen K.I.D. ve B.A. isimli kadinlar ise agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Aci haberi alarak olay yerine gelen kazazedelerin yakinlari ise gördükleri aci manzara karsisinda sinir krizi geçirdi. Güvenlik çemberi altina alinan olay yerinin muhafaza edilebilmesi için Aydin Il Jandarma Komutanligi’ndan takviye kuvvet istendi. Kalabalik nedeniyle karayolunun trafige kapandigi olayda, Cumhuriyet Savcisi’nin olay yeri incelemesi yapabilmesi için güvenlik güçleri adeta etten duvar ördü. Çalismalarin ardindan olay yerinden kaldirilan gençlerin cesetleri otopsi için adli tip kurumuna gönderildi.

Bu arada güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedilen görüntülerde facianin son sürat geldigi belirtildi. Tir sürücüsü jandarma tarafindan gözaltina alinirken olayla ilgili tahkikatin sürdürüldügü bildirildi.

Kaynak: İHA