Bilecik'te Freni Bosalan Tir Önce 3 Araca, Sonra Apartmana Çarparak Durabildi

Bilecik’in Osmaneli Ilçesinde evin önünde park halinde olan mermer yüklü tir, freni bosalmasi sonuncunda park halindeki 3 araca zarar verdikten sonra apartmanin duvarina çarparak durabildi.

Bilecik'te Freni Bosalan Tir Önce 3 Araca, Sonra Apartmana Çarparak Durabildi


Kaza, Haceloglu Mahallesi Seyit Ali Çaglayan caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre34 CVJ 958 plakali tirin sürücüsü Emrullah A., mermer yüklü tirini evinin önüne park etti. Evin önünde park halinde duran tir henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayi freni bosalarak geriye dogru hareket etmeye basladi.

Geriye dogru hareket eden tir yine ayni cadde üzerinde park halinde olan 11T7018 plakali ticari taksiye, 11AAC812 plakali otomobile, ardindan da 11 SB 180 plakali kapali kasa kamyonete zarar verdi. Hizla asagiya dogru geri geri kayan tir park halindeki üç araca çarptiktan sonra, bir apartmanin duvarina çarparak durabildi. Çarpma sonucu kullanilamaz hale gelen kapali kasa kamyonet çekici yardimiyla kaldirilirken diger 2 otomobil sahiplerinin kaza yerine gelerek kendi imkanlari ile kaldirildi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada sans eseri yaralanan olmazken, duvara saplanan tir çekici yardimiyla çikarilabildi.

Öte yandan tirin duvarina zarar verdigi apartman sakinleri, "Apartman yikiliyor sandik. Disari çiktik hemen, etrafin dagildigini gördük. Çok korku dolu anlar yasadik, çünkü çok kötü ses duyduk" ifadelerini kullandi.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat baslatti
Kaynak: İHA