Otomobil Hirsizlari Polisten Kaçamadi

Aydin’da otomobil çalan hirsizlar ile polis arasinda yasanan kovalamaca sonucu 2 sahis kiskivrak yakalanirken, otomobil sahibine teslim edildi.

Otomobil Hirsizlari Polisten Kaçamadi
Olay, Koçarli ilçesi Çakirbeyli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.A.’ya ait 09 AAP 972 plakali otomobil, 22 Ocak Cuma günü aksam saatlerinde çalindi. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbar sonrasi otomobilin bulunmasi için çalisma baslatan polis ekipleri çalinan otomobilin bugün gün içerisinde Mugla Bulvari üzerinde seyir halinde oldugunu tespit ederken ekipler bölgeye yogunlasti. Çalinti otomobil sürücüsü polis ekiplerinin ’dur’ ikazina uymayarak kaçti. Yarim saat süren kovalamaca sonrasinda otomobil, Çakirbeyli Mahallesi’ndeki bahçe yolunda çamura saplandi. Hareket kabiliyetini kaybeden otomobildeki 2 kisi polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi.

Pitbull cinsi köpek bulundu

Sahislarin üzerinde ve otomobilde yapilan aramalarda bir kuru siki tabanca ve bu tabancaya ait 20 adet fisek ele geçirildi. Otomobilde ayrica yasakli cins olan pitbull cinsi bir köpek de bulundu. Ele geçirilen tabanca, fisek ve bulunan köpege polis ekipleri tarafindan el konuldu. Otomobilde bulunan A.G. ve S.K. gözaltina alinirken, otomobil sürücüsü A.G.’ye 5 bin 924 TL idari para cezasi uygulandi.
Kaynak: İHA