Laptop Ve Elektrikli Bisiklet Hirsizi Tutuklandi

Antalya’da is yeri lobisinden 4 bin TL degerinde laptop ve farkli bir adresten elektrikli bisiklet ile elektrikli bisiklete ait aküleri çalan sahis, polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Laptop Ve Elektrikli Bisiklet Hirsizi Tutuklandi
Ilk olay, 17 Ocak günü saat 17.00 siralarinda Kilinçarslan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, is yeri lobisinden yaklasik 4 bin TL degerinde Lenova marka laptopun çalinmasi olayi üzerine ekipler harekete geçti.

Ikinci olay ise 24 Ocak günü saat 08.10 siralarinda Barbaros Mahallesinde meydana geldi. Kilitsiz vaziyette bulunan Yuki marka elektrikli bisiklet ve elektrikli bisiklete ait aküler çalindi. Ekipler olay ile ilgili güvenlik kamera kayitlari inceledi. Bunun üzerine hirsizlik olayini gerçeklestirdigi tespit edilen süpheli C.D. isimli sahis, çalmis oldugu elektrikli bisiklet ve aküler ile birlikte yakalandi. Sahsin ayni zamanda laptopu çalan sahis oldugu da tespit edildi. Çalinan laptopun bulunmasina yönelik çalismalar ise devam ediyor. Süpheli C.D., sevk edildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA