AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu Açiklamasi 'Trabzon'da Yasiyorlar Ama Bu Sehre Turist Olmuslar'

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, Türkiye’deki muhalefetin ülkenin büyümesine ayak bagi oldugunu belirterek "Bütün dünyada üretimin durdugu tedarik sisteminin zarar gördügü ekonomik kapanmalarin bir dönemde Trabzon’da 2.3 Milyarlik yatirim yaptik ama muhalefeti bir türlü memnun edemedik “dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu Açiklamasi 'Trabzon'da Yasiyorlar Ama Bu Sehre Turist Olmuslar'
Türkiye’deki muhalefetin ülkeye yapilan yatirimlari görmezden geldigini ifade eden Milletvekili Ayvazoglu " AK Parti olarak 19 yildir Trabzon’a sayisiz hizmet ve yatirimlar yapiyoruz. Yurt disinda ya da sehir disinda yasayip uzun zaman araliklarla Trabzon’a gelenler yapilan yatirimlari gördüklerinde kendi ülkeleriyle kendi sehirleriyle gurur duyuyorlar. Trabzon’un hizla gelistigini gittikleri yerlerde anlatiyorlar. Fakat bizim bu muhalefet gözüne batan bu yatirimlari görmeyecek kadar kör olmus. Trabzon’a turist olarak gelenlerden beter durumdalar. Trabzon’da yasiyorlar ama bu sehre turist olmuslar. Insallah bu sehre turist olmaktan vazgeçip muhalefet olmanin yapilan yatirimlara da karsi olmak zorunlulugunun olmadigini idrak edecek seviyeye gelirler." cümleleri ile muhalefet partilerini elestirdi.

Cumhurbaskani ve AK Parti Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in Trabzon’da yapacagi toplu açilis törenine herkesi davet eden Ayvazoglu "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle gerçeklestirecegimiz toplu açilis törenine herkesi davet ediyorum. Kiymetli Trabzonlu hemsehrilerimiz zaten Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i cosku ile karsilamaya hazirlaniyor. Bunun yaninda Trabzon’a çivi çalismadigini iddia eden muhalefet partileri de açilis törenini canli sekilde takip edebilir. Belki bu sayede Trabzon’a yapilan yatirimlar hakkinda bilgi sahibi olup aydinlanirlar" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA